More

    CSM Olimpia Satu Mare și-a prezentat lotul

    La sala de conferințe a stadionului Daniel Prodan a avut loc marți dimineața o conferință de presă prin care conducerea clubului a dorit să prezinte noutățile de la echipele de baschet și fotbal de la club.
    Legat de echipa de fotbal, nou înființată la CSM în acest an, președintele Vasile Fogel a ținut să precizeze că în urma hotărârii consilierilor locali aceasta se numește CSM-Olimpia Satu Mare, urmând ca anul viitor în cazul unei dorite promovări în liga a 3-a să fie modificat și CIS-ul la nivelul MTS-ului.

    A fost prezentat de asemenea și omul care se va ocupa la nivel de organizare de echipele de fotbal de la CSM-Olimpia Satu Mare. Atât de cea de seniori, cât și de cele de juniori.

    Czine Alexandru, un fost jucător și un om care mereu a ajutat și a fost în preajma Olimpiei mai ales la nivelul echipelor de juniori în ultimii ani, e cel care răspunde de bunul mers al fotbalului la club.

    Antrenorul Ritli Zoltan a prezentat activitatea de până acum a echipei cu antrenamentele efectuate, cu pregătirea fizică la care s-a colaborat cu antrenorul Radu Achim de la LPS-CSS.

    Zoltan Ritli a declarat că „orice început este puțin mai greu, dar ne bucurăm că Primăria și Consiliul Local au luat hotărârea de a începe un club care să aibă, în prima fază, un lot competitiv, după care vom face în așa fel încât următorul obiectiv să fie promovarea în Liga a 3-a.”

    Lotul este format numai din jucători din județ. „Am întâmpinat probleme la aducerea unor jucători, dar până la urmă am reușit să facem o bază cu jucători experimentați care au jucat în ligile a 2-a și a 3-a, combinat cu jucători din Liga a 4-a.”

    CSM Satu Mare va aborda sezonul 2018/2019 al Ligii a IV-a cu următorii jucători: Daniel Oșan, Raul Cherecheș, Gergo Molnar – portari, Flaviu Ionescu, Raul Ștef, Vlad Țoca, Raul Ritli, Vlad Maxim, Mircea Borduc, Istvan Swarcskopf, Angelo Simon, Mandor Egri, Mate Nagy, Bogdan Faur, Bogdan Milvan, Gabi Cadar, Marian Ziman, David Nikora, Patrik Horotan, Csaba Revesz și Zoltan Miszei – jucători de câmp.

    Echipa de fotbal a început programul de pregătire în 23 iulie, iar până acum au jucat trei meciuri amicale cu LPS Satu Mare, Csenger și Păulești. „Au fost trei meciuri în care am luat-o treptat”.

    Sâmbătă, de la ora 11, iubitorii fotbalului sătmărean sunt așteptați la stadionul Daniel Prodan pentru un amical interesant cu echipa de Liga a 3-a, ACS Comuna Recea.

    Antrenorul Ritli Zoltan s-a arătat optimist înaintea noului sezon, acesta declarând că pentru echipa lui e mai bine că a fost repartizată într-o grupă mai echilibrată la nivelul Ligii a 4-a.

    ”Va fi mai bine și pentru noi și pentru spectatori și pentru competiție. Sper că nu vor apărea surprize neplăcute și nu vor fi echipe care să abandoneze”, a mai spus Ritli.

    ACS COMUNA RECEA- CSM OLIMPIA SATU MARE 0-0
    Partida amicală s-a jucat marți după-amiază la Recea. Pentru CSM Olimpia, Schwarzkopf a avut două ocazii în minutele 11 și 18, când portarul gazdelor, Bota , s-a evidențiat.
    Partida s-a încheiat în minutul 70 la solicitarea băncilor tehnice ale celor două formații.
    CSM OLIMPIA- Oșan (Cherecheș) – Ștef (Maxim, Zima), Ritli, Țoca (Bordac), Ionescu – Nilvan, Schwarzkopf, Egri, Simon- Faur, Cadar.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE