More


  CSM Olimpia și Viitorul Vetiș deschid “balul” Ligii a 4-a

  =

  După o vară extrem de agitată în care s-a tot discutat la nivel de AJF despre noul format al ligilor din fotbalul sătmărean, iată că vineri se deschide oficial sezonul în județ.

  Primul meci al noii ligi a 4-a, una cu trei serii, se va juca pe cel mai mare stadion din județ. Nou înființata echipă CSM Olimpia va juca la Satu Mare pe Arena Daniel Prodan cu Viitorul Vetiș.

  Partida contează pentru prima etapă a seriei B iar juniorii vor începe la ora 16 și seniorii la ora 18.

  Antrenorul Ritli Zoltan de la CSM Olimpia speră ca iubitorii fotbalului din Satu Mare să revină la stadion alături de singura echipă din municipiul reședință de județ din Liga a 4-a.

  ”E un nou proiect pe care sper să-l facem atractiv mai ales pentru suporteri. Suntem conștienți că dacă vom avea rezultate și echipa va avea rezultate lumea va veni alături de noi. Avem, este firesc, emoții căci e un nou început, dar băieții au valoarea necesară și condiții de a se impune în primul meci”, spune Ritli Zoltan.

  În privința obiectivului, tehnicianul de la CSM Olimpia spune că lucrurile trebuie luate încet. ”Suntem la început de drum, ne lipsește omogenitatea, dar sunt convins că la acest nivel valoarea și experiența jucătorilor vor face diferența. Vrem să câștigăm meci de meci, să terminăm pe primul loc în serie și apoi la primăvară dacă toate merg bine să atacăm cu șanse play off-ul și, dacă vom câștiga campionatul, barajul de promovare.

  CSM Olimpia Satu Mare a încropit în această vară un lot ce îmbină experiența unor jucători ca Oșan, Cadar, Faur sau Schwarzkopf cu tinerețea cadeților …

  În privința seriei B, CSM Olimpia Satu Mare pare a fi favorita principală, dar surprize ar putea produce și Recolta Dorolț, echipă preluată de Cosmin Iuhas sau Știința Beltiug, formație condusă de ambițiosul Vasile Boudi. Rămâne de văzut cum se va descurca și Crasna Moftin după despărțirea de antrenorul Lulu Dragomir și mai ales după dezamăgirea ratării pe final a titlului în sezonul trecut.
  Altfel, AJF-ul a testat arbitrii săptămâna trecută la Carei, iar observatorii vor avea și ei o întâlnire informală joi la sediul asociației.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img