More


  Eliminați din Cupa României

  =

  Viitoare colege de serie în Liga a 3-a, Minaur Baia Mare și Unirea Tășnad s-au întâlnit miercuri după-amiază în faza a doua a Cupei României. Cele două echipe au mai apucat să se dueleze în această vară și în două meciuri de pregătire, în care Unirea și Minaur și-au împărțit victoriile.

  Meciul de pe stadionul Viorel Mateianu a început sub semnul echilibrului iar până la pauză ambele grupări au punctat de la punctul cu var. La vestiare s-a intrat cu un 1-1 echitabil.

  În partea a doua a fost nevoie de o greșeală a lui Ciul. Acesta încearcă să-l oprească din acțiune pe Lihet și faultează. Urmează cartonașul galben și cum Ciul mai avea unul din prima repriză urmează eliminarea… Băimărenii prind curaj și pun stăpânire pe joc dar fără a avea mari ocazii. Iar pe final, în ultimele zece minute de joc reușesc desprinderea pe tabelă. În minutul 80 noul intrat Sabadâș execută un corner la bara a doua, Bococi recentrează la Feraru, care plasează balonul în poartă pe lung, în dreapta goalkeeper-ului sătmărean . La 2-1 băimărenii se apără și țin de minge când o au, sperând să profite pe contraatac. În minutele de prelungire balonul urcă în fața porții noastre pe traseul Boje, Lihet, Sabadâș, ultimul având o sarcină ușoară singur cu portarul. 3-1 (min. 93) și Minerul joacă în turul 3 al competiției.

  Cum s-au marcat golurile:
  1-0 min 9 – pas bun pentru Lihet, acesta pătrunde în careu și este faultat de Szekely, iar arbitrul acordă penalty la semnalizarea tușierului. Bococi șutează în stânga portarului și e 1-0.
  min 31 – penalty pentru Unirea la un fault al lui Kis asupra lui Nemeș. Stanciu transformă cu siguranță
  2-1- min 80- corner de pe dreapta bătut de Sabadîș, se respinge în stânga, recentrare la bara a doua și Feraru trimite plasat, cu capul, în poartă
  3-1 min 90+3 – Boje primește o pasă pe sus, face stop pe piept în mijlocul careului, se grăbește însă să șuteze și Gorbe reține.
  Vineri la sediul FRF va avea loc stabilirea seriilor și a programului Ligii a 3-a.
  Antrenorul Cristi Popa declara luni în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă că la nivelul seriilor s-ar putea să apară modificări.
  ”Nu știm nimic concret. Sunt zvonuri că vor fi puse cu noi în serie echipele din Covasna și Harghita și vor fi redistribuite în alte serii o parte din echipele din Alba și Sibiu. Dar concret vom afla abia vineri. Sper să facem o figură frumoasă sezonul ce începe la finalul lunii!” a spus Cristi Popa la Nord Vest TV.

  CS Minaur Baia Mare – Unirea Tășnad: 3-1 (1-1)

  Arbitri: Vlad Inoan (Florești) – Ioan Claudiu Georgiu (Dej) și Paul Bogdan Pojar (Cluj)
  CS Minaur: Gabriel Danciu – Denis Lihet, Lorant Kis, Simion David, Răzvan Lupu (62, Bogdan Boje) – Ciprian Duruș, Tudor Balmoș (71, Darius Sabadîș), Vlad Giurgiu, Sandu Bococi, Sorin Șerban – Marius Feraru (86, Călin Borota). Antrenori: Dorin Toma și Vlad Ungureanu

  Tășnad: Florin Gorbe – Florin Palinceac, Markusz Varga, Marius Bălău, Adrian Ciul, Raul Silaghi, Denis Cubaș, Krisztian Szekely, Raul Stanciu, Pavel Nemeș, David Vincze. Au mai jucat: Levente Vincze, Angelo Cocian și Răzvan Pop. Antrenori: Cristian Popa, Ovidiu Suciu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img