More


  Fanii lui Charlton au aruncat cu chipsuri în teren!!!

  =

  Fanii lui Charlton Athletic au găsit o modalitate inedită de protest faţă de patronul clubului, belgianul Roland Duchatelet.

  Suporterii au amânat cu un minut începerea partidei de pe teren propriu de sâmbătă cu Fleetwood Town, scor 0-0, din liga a treia engleză, după ce au aruncat cu pungi de chipsuri în teren, în momentul în care partida de pe The Valley trebuia să înceapă.

  Gestul vine în semn de solidaritate cu angajaţii clubului, care au primit interdicţia de a mânca la birou, pentru a nu face mizerie întrucât programul de lucru al oamenilor responsabili de curăţenie s-a redus, într-una din măsurile incredibile de reducere a costurilor implementate de patronul belgian.

  Printre alte măsuri la care a apelat Duchatelet, potrivit presei engleze, se numără şedinţe pe întuneric pentru a nu consuma curent electric şi eliminarea micului dejun oferit jucătorilor de la centrul de copii şi juniori.

  Roland Duchatelet a preluat clubul în ianuarie 2014 şi a raportat pierderi de 11 milioane de euro (zece milioane de lire sterline pe an) care l-au determinat să caute cumpărător pentru clubul din League 1.
  Fanii l-au contestat dur în ultimii ani pe patron şi au mers chiar şi la locuinţa acestuia, din St. Trond, pentru a-i cere plecarea.

  “Distruge clubul sistematic săptămână de săptămână”, l-au acuzat suporterii pe belgian.

  În momentul preluării de către Duchatelet, clubul din Londra se afla în liga secundă din Anglia, Championship.
  Charlton e pe locul 14 după cinci etape în acest sezon, cu cinci puncte, şi se află la al treilea sezon consecutiv în liga a treia.

  Clubul fondat în anul 1905 are în palmares o Cupă a Angliei, în 1947, şi n-a mai jucat în Premier League din 2007.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img