More


  FCSB a anunțat oficial cine sunt cei doi agresori ai femeii jandarm, de la protestul de vineri!

  =

  Doi dintre indivizii care au creat haos la protestul de vineri, din Piaţa Victoriei, sunt suporteri ai Stelei, echipa din Liga a IV-a. Anunţul oficial a fost făcut de FCSB, care a ţinut astfel să se delimiteze de manifestările huliganice.
  „FOARTE IMPORTANT!
  Având în vedere informaţiile eronate apărute în mass-media pe parcursul acestei zile, cu privire la conflictele de vineri seara, din Piaţa Victoriei, facem următoarele precizări:
  1. Cei doi suspecţi reţinuţi nu sunt suporteri ai echipei noastre, ci fac parte dintre susţinătorii echipei Clubului Sportiv al Armatei, care evoluează în Liga a 4-a! Acest lucru poate fi verificat prin simpla vizionare a conturilor de Facebook ale acestora.
  2. Facem un apel către mass-media să verifice cu atenţie informaţiile publicate şi să nu implice numele clubului nostru şi susţinătorii FCSB în subiecte care implică manifestările huliganice!
  Vă mulţumim!”, se arată în comunicatul postat pe Facebook de FCSB.
  Ştefania este femeia jandarm care a fost bătută crunt la manifestațiile de vineri seara. După 48 de ore de la incident, Jandarmeria a identificat câţiva dintre agresori. Printre aceştia sunt şi doi ultrași din peluza Sud Steaua, pe nume Ionuţ şi Andrei. Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi, fiind acuzați de ultraj şi tulburarea liniştii publice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img