More

    Meci tare pentru Kovacs Istvan în Europa League

    UEFA

    L careianul va conduce duelul dintre Sevilla și Sigma Olomouc

    UEFA a anunțat delegările pentru meciurile europene de săptămâna viitoare, cele în care FCSB și CFR Cluj speră să întoarcă rezultatele nefavorabile din turul cu Rapid Viena, respectiv Dudelange.

    Meciul retur dintre FCSB și Rapid Viena, în care echipa noastră trebuie să întoarcă rezultatul de 1-3 din tur, va fi arbitrat de o brigadă din Anglia. La centru va fi englezul Michael Oliver (33 de ani), în timp ce Stuart Burt și Simon Bennett vor fi la cele două linii.

    Duelul dintre CFR Cluj și Dudelange, în tur 0-2, va fi condus de o brigadă din Italia, care îl va avea la centru pe Davide Massa (37 de ani). Asistenți vor fi compatrioții Fabiano Preti și Filippo Melli.

    Ovidiu Hațegan va conduce partida retur dintre Beșiktaș și Partizan Belgrad, din play-off-ul Europa League. Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce Colțescu va fi arbitru de rezervă.

    Careianul Kovacs Istvan confirmă forma bună arătată în această vară. După ce a condus la centru Barnley- Istanbul în turul II Preliminar acum Istvan Kovacs va fi la centru în Spania, la duelul dintre FC Sevilla și Sigma Olomouc. Kovacs îi va avea asistenți pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Marius Avram va fi rezervă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE