More


  O dublă câştigătoare de Mare Şlem a fost suspendată din tenis

  =

  Shuai Peng (China, 20 WTA la dublu) a fost suspendată de Tennis Integrity Unit, după ce a încercat să ofere bani unei coechipiere, pentru a pierde un meci.

  Chinezoaica a fost exclusă din tenis pentru 6 luni şi a primit o amendă de 10.000 de dolari. Jumătate din pedeapsă este cu suspendare, astfel că poate reveni pe teren după data de 8 noiembrie. Bertrand Perret, antrenorul lui Peng, a fost şi el suspendat trei luni, fiind pus sub acelaşi cap de acuzare. Pentru suspendarea celor doi, TIU a făcut apel la prevederile din regulament care precizează că “nicio persoană participantă la un turneu nu trebuie, direct sau indirect, să aranjeze sau să încerce să aranjeze rezultatul sau orice alt aspect al evenimentului”.

  Tennis.life notează că evenimentul ar fi avut loc la turneul de la Wimbledon, din 2017, iar banii îi erau adresaţi lui Alison Van Uytvanck (Belgia; 41 WTA în clasamentul de dublu).

  Shuai Peng este dublă câştigătoare de Mare Şlem la dublu. S-a impus la Wimbledon (2013) şi Roland Garros (2014).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img