More


  Propunerea lui Burleanu, respinsă!

  =

  Propunerea lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, ca următorul sezon al Ligii 1, ediţia 2019-2020, să treacă la 16 echipe a picat , susţin sursele ProSport, în şedinţa Comitetului Executiv al federaţiei. Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate ieri, Burleanu a propus în şedinţa de ieri din CEx modificarea sistemului competiţional în Liga 1, de la 14 la 16 echipe, şi automat mărirea numărului de echipe care vor intra din Liga 1 în Liga 2.

  Membrii Comitetului Executiv al FRF nu au fost de acord cu ideea ca numărul de echipe din prima ligă să fie mărit. Răzvan Burleanu a anunţat încă de acum o lună că intenţionează ca la următorul CEx să propună mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16, cu patru echipe promovate direct din Liga 2, plus una care să dispute un baraj.

  Gino Iorgulescu, şeful LPF, a fost mandatat de către cluburi să se opună schimbării propuse de Burleanu. În cele din urmă, sistemul va rămâne acelaşi, cu 14 echipe, apoi play-off şi play-out, iar din Liga 2 să promoveze direct două echipe şi una să joace baraj de promovare/menţinere cu locul 6 din play-out-ul primei ligi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img