More


  Slăbește cu Criocuum, criolipoliză la Pearl Beauty Center Satu Mare

  =

  Acum poți slăbi foarte ușor cu Criocuum, prin criolipoliză, la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Este o procedură care realizează descompunerea celulelor adipoase prin înghețarea lor în mod treptat, până la temperatura de minus 10 grade Celsius.

  Vei fi impresionată de rezultate! Vei experimenta o terapie care va da rezultate peste așteptări, în doar 28 de zile de la primul tratament.  Prin terapie celulele de grăsime vor fi înghețate și vor fi eliminate prin sistemul normal fiziologic al corpului, prin procesele metabolice.

  În prezentarea video – https://www.youtube.com/watch?v=6QnTSRrA5QY poți vedea dispozitivul Criocuum și modul cum se aplică terapia de criolipoliză.

  Ce este criolipoliza?

  Criolipoliza este o metodă de remodelare corporală prin tratament la rece.

  Principalele avantaje:

  • Procedura este eficientă, reduce stratul de țesut adipos subcutanat cu până la 45%.
  • Tratamentul reduce celulita din zonele problematice (ex. coapse, fese, abdomen)
  • Tratamentul este sigur, eficient, confortabil.

  Dispozitivul este folosit de un terapeut care face inițial o examinare atentă a zonei cu probleme la pacient. Tratamentul se aplică pe piele în zona în care se dorește slăbirea localizată, se folosește un gel special și un aplicator de criolipoliză. Durata tratamentului este stabilită de terapeut, la fel și gradul de răcire, în funcție de caracteristicile individuale ale pielii fiecărui pacient în parte.

  Criolipoliza este o alternativă la liposucția chirurgicală.

  Este singura metodă prin care se slăbește localizat (se elimină definitiv grăsimile) fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

  Metoda este cunoscută în străinătate (în SUA, China, Japonia, Europa) ca fiind foarte eficientă pentru remodelarea siluetei.Reducerea țesutului adipos se face treptat și fără formarea de reziduri toxice, fără a fi afectată integritatea pielii.

  Criocuum – Cel mai bun echipament de criolipoliză din țară

  Criocuum este un aparat creat special în acest scop al remodelării corporale, pentru a slăbire localizată, de compania spaniolă TermoSalud – cel mai bun producător din lume în domeniul aparaturii performante pentru tratamentul cosmetic și de înfrumusețare profesional.

  Echipamentul Criocuum este cel mai performant aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne.

  Din data de 1 Octombrie 2018 se fac tratamente cu acest aparat la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

  Câte proceduri de criolipoliză sunt necesare pentru a slăbi localizat?

  Pentru obținerea rezultatelor dorite se recomandă 1-3 ședințe de terapie. Poți face o ședință de terapie și apoi, după 21-28 de zile poți reveni la salon pentru a repeta procedura și astfel se va spori efectul ei în zona în care dorești eliminarea definitivă a țesutului subcutanat adipos.

  După 3 ședințe de tratament, se reduce pliul de grăsime subcutanat cu până la 45%.

  Criolipoliza este un tratament perfect pentru orice femeie care vrea slăbească rapid, să aibă o siluetă fină în perioada de vacanță, în sezonul cald. În doar 60 de minute, printr-o singură ședință de terapie aplicată la colăceii de grăsime de pe abdomen, îți poți reduce circumferința taliei cu 2-4 cm.

  Criolipoliza cu Criocuum este o procedură 100% sigură.

  Metoda de criolipoliză se referă la o procedură cu un grad înalt de siguranță. Procedura a fost aprobată de FDA – este acronimul pentru Food and Drug Administration, o autoritate din SUA care oferă licență în domeniul Sănătății și Serviciilor Umane.

  De reținut! Avantajele terapiei cu aparatul Criocuum, pe care nu le oferă alte proceduri de liposucție:

  • Procedura se face fără anestezie, nu produce durere și niciun alt disconfort
  • Este un tratament non-chirurgical, non-invaziv
  • Nu exită restricții după criolipoliză, se poate relua activitatea zilnică, nu este nevoie de recuperare după tratament
  • Criolipoliza este eficientă doar pentru țesuturile grase și nodulii celulitici
  • Nu se produce deteriorarea nervilor, mușchilor, organelor, vaselor de sânge
  • Nivelul colesterolului revine la normal.

  Te invităm cu drag la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center în Satu Mare, pentru a încerca terapia de criolipoliză. Dacă vrei să scapi definitiv și de celulită este bine să combini criolipoliza cu un tratament anticelulitic cu dispozitivul Eximia HR77 Platinum, sau cu tratamentele de împachetări corporale cu produse de eliminare a celulitei Bruno Vassari. Clienții fideli vor avea reduceri substanțiale la tratamente.

  Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre acest tratament și alte terapii de înfrumusețare care se realizează la salon. Toate tratamentele sunt premium, se realizează cu dispozitive de ultimă generație și au prețuri accesibile. În mod frecvent la noi la salon se fac și promoții avantajoase.

  Poți ridica gratuit catalogulde servicii și prețuri la salon, pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. 

  Dacă ai întrebări nu ezita să ne contactezi la telefonul: +40743661794.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img