More


  CSM Satu Mare începe oficial sezonul 2018-2019

  =

  După un amical spectaculos jucat acum o săptămână și câștigat la limită, 73-72 cu Miskolc, baschetbalistele de la CSM Satu Mare încep azi oficial sezonul 2018-2019.

  Echipa noastră va întâlni în dublă manșă în turul 1 al Cupei României pe Rapid București, ambele meciuri fiind programate în sala LPS din Satu Mare. Manșa tur se joacă în această seară la ora 18 iar returul sâmbătă la ora 12.

  ”Nu vreau să subestimez echipa Rapidului dar cred că e mare diferență de valoare și experiență între echipa noastră și a lor. Vom folosi aceste două jocuri ca pe o pregătire a meciului de debut din campionat de pe 6 octombrie cu FCC Arad. Tot ce ne dorim e să trecem cu bine peste aceste meciuri și să nu apară accidentări”, a spus Marius Dobă.

  Finalistă a Cupei României în ediția trecută, CSM Satu Mare speră ca și în acest sezon să ajungă să joace cu trofeul pe masă, și, de ce nu, să-l și câștige.

  CSM Satu Mare: Andra Mandache, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Andreea Huțanu, Adina Pop, Anamaria Kadar, Brittany Denson, D’ Lesha Lloyd, Matea Tavic, Kristina Baltic, Diana Moldoveanu.

  E o săptămână a sărbătoritelor… Kristina Baltic a avut ziua de naștere pe 25 septembrie, D’ Lesha Lloyd e sărbătorita zilei de azi, Roxana Pane are majoratul pe 1 octombrie!

  Ambele partide vor fi arbitrate de Cristian Trofim, Alina Dekany și Kovago Lajos. Comisar FRB, Radu Vaida.

  Iată rezultatele înregistrate miercuri în manşa tur:
  “U” Cluj – Phoenix Constanţa 73-77
  CSM Oradea – Tg. Secuiesc
  59-76
  Alexandria – Agronomia B.
  58-54
  Târgovişte – CSM Tg. Mureş 94-47
  ICIM Arad – Olimpia Braşov 70-61  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img