More


  Evenimente în cadrul Săptămânii europene a sportului în județul Satu Mare

  =

  Federația Romană Sportul pentru Toți organizează, în perioada 23-30 septembrie, o serie de evenimente care marchează Săptămana europeană a sportului în România.

  În județul nostru deschiderea Săptămanii europene a sportului s-a făcut în amfiteatrul Colegiului Național Mihai Eminescu unde au fost prezenți profesorii de Educație fizică și sport. La întalnire au participat și domnul director al Colegiului Național Mihai Eminescu, prof. Liviu Rotaru, domnul prof. Mihai Svegler Sabău, inspector de specialitate, domnul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Adrian Ardelean, domnul profesor Adrian Meszaros, președinte AJSPT Satu Mare, domnul profesor Alexandru Contraș, director al Academiei Olimpice Romane, filiala Satu Mare.

  Profesorul Adrian Meszaros a prezentat evenimentul săptămanii care este Săptămana europeană a sportului ce se desfășoară în perioada 23-30 septembrie 2018. Se estimează că anul acesta evenimentul va reuni în 32 de țări peste 9 milioane de participanți la mai mult de 26.000 de evenimente. În Romania, Federația Romană Sportul Pentru Toți în colaborare cu Asociațiile Județene Sportul Pentru Toți organizează în această perioadă ediția a IV-a a acestui eveniment sportiv. În capitală și în peste 20 de județe se vor organiza circa 200 de evenimente la care vor participa aproximativ 35.000 de persoane de toate varstele.

  În cadrul Săptămanii europene a sportului data de 28 septembrie se va evidenția prin activități specifice varstei, Ziua Europeană a Sportului Școlar. Programul activităților în județul Satu Mare cuprinde activități și exerciții fizice la locul de muncă, activități sportive în aer liber, în cluburi ,săli de fitness.

  Pentru ca activitatea să fie cunoscută atat la Federație cat și la nivel european sunt așteptate poze de la organizatorii activităților pe adresa de mail adi_mesz_aros@yahoo.com sau la tel.0741220765.
  Semnează prof. Adrian Meszaros ,președinte AJSPT Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img