More


  Se leagă și victoriile!

  =

  Unirea Tășnad își continuă parcursul bun și leagă a doua victorie consecutivă după 3-1 pe terenul Gloriei Bistrița.

  După trei remize în primele trei etape tășnădenii obțin două victorii, 4-1 acasă cu Târgu Mureș și 3-1 la Bistrița și urcă pe cinci în clasament. Și, un amănunt important, rămân neînvinși înaintea duelului de sâmbătă cu liderul Minaur Baia Mare.

  Meciul de la Bistrița începe excelent pentru Unirea. Fundașul gazdelor, Hasnăș greșește și-i oferă lui Szekely ocazia de a înscrie din poziție de singur cu portarul. Atacantul tîșnădenilor profită de cadou și face 1-0 în minutul 13.

  Urmează apoi o decizie a unui alt…Szekely. Centralul din Baia Mare îi lasă pe bistrițeni cu un om mai puțin după ce în minutul 22 îl elimină pe Dobrea pentru cumul de galbene…Dacă primul avertisment arătat pentru o presupusă simulare în careu e discutabil în schimb cel de al doilea a venit oarecum firesc după o intrare tare la mijlocul terenului.

  Chiar și în 10 Gloria are șansa egalării dar Suciu rateaza din șase metri.

  Repriza a doua începe cu un nou gol în poarta Gloriei…Nemeș profită de gafele fundașilor bistrițeni și înscrie pentru 2-0 în minutul 56. Gorbe are două intervenții excelente , gazdele au și o bară și până la urmă reușesc să reducă din diferență în minutul 61. Centralul acordă foarte ușor un penalty după o presupusă împingere a lui Bălău. Stoianof transformă elegant și e 1-2.

  Din fericire Unirea gestionează perfect ultima jumătate de oră. Nemeș face dubla cu reușita din minutul 74 și tășnădenii se întorc acasă cu toate punctele de pe stadionul unde secundul Ovi Suciu a apărat pentru Gloria în Divizia A, dar poate și mai important, a apărat loviturile de departajare ce au promovat Olimpia în liga a 2-a după un baraj cu CFR Cluj Napoca în 1996.

  Etapa următoare Unirea Tășnad întîlnește sâmbătă de la ora 17 pe teren propriu liderul Minaur Baia Mare.

  Gloria: Racoți R, Patca, Bucur C, Hasnaș, Meșter, Suciu, Băldean, Rus S., Dobrea, Cilean, Stoianof (căpitan). Au mai intrat: Rebrișorean,Țigorean

  Tăşnad: Gorbe – L. Vincze, Varga, Bălău cpt. , Parnău, Palinceac, Cubaş (Silaghi, 76.), Stanciu (Cocian, 87.), Ciul, Szekely, D. Vincze (Nemeş, 46.). Antrenori: Cristi Popa şi Ovidiu Suciu.

  SERIA 5, etapa 5
  Minaur Baia Mare – AFC Hărman 1-0

  Valer Giurgiu (20)
  Sănătatea Cluj – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2-3
  Cosmin Tilincă (42), Paul Cristian (75 – pen.) / Szilard Magyari (10), Eder Gonzalez (40, 84 – pen.)

  Sticla Arieşul Turda – Avântul Reghin 2-2
  Adrian David (27), Valentin Martin (75 – pen.) / Vlad Bujor (31, 72)

  MSE Târgu Mureş – Olimpic Cetate Râşnov 0-2
  Alin Damian (31), Nicolae Mariean (75)

  ACS Unu Fotbal Gloria – Unirea Tăşnad 1-3
  Ovidiu Stoianof (61 – pen.) / Cristian Szekely (13), Laurenţiu Nemeş (56, 74)

  Unirea Dej – Gaz Metan Mediaş 2 1-1
  Andrei Moldovan (78 – pen.) / Alexandru Buziuc (45)

  AFC Odorheiu Secuiesc – ACS Fotbal Comuna Recea 0-4
  Dacian Dunca (56), Sergiu Ciocan (61), Alexandru Mărieş (76), Robert Bolozan (79 – autogol)

  CS Iernut – CFR Cluj 2 1-6
  Paul Tâmpla (81) / Mihai Cazan (10), Cătălin Itu (36), Sebastian Petruş (40), Andrei Radu (41), Claudiu Petrila (63), Bogdan Milandru (90)

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img