More


  Un nou gol pentru Ioana Borodi

  =

  Cu sătmărencele Andreea Rakos și Ioana Borodi pe teren din primul minut, Independența Baia Mare a cedat în week-end în runda a 3-a a Ligii Naţionale de fotbal feminin, 1-2 acasă cu Vasas Femina Odorhei.

  Gazdele antrenate de sătmăreanul Liviu Ivasuc au început curajos meciul și au deschis scorul în minutul 20 prin Ioana Borodi. Sătmăreanca lansată de Juniorul a înscris cu o execuție superbă de la marginea careului. Este al doilea gol reușit în Liga 1 de Ioana Borodi dar din păcate nici acesta nu a adus și puncte grupării la care e legitimată.

  În partea a doua, vicecampioana din Odorhei ratează o lovitură de pedeapsă la 1-0 dar apoi nu iartă și întoarce rezultatul prin golurile marcate de Barabași min 62 și Țabur min 77.

  Independența e pe șapte în Liga 1 cu două înfrângeri cu 1-2 și un meci amânat.

  Eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc își va întrerupe seria jocurilor din campionat din cauza, jocurilor din calificările pentru Campionatul European Under 19 din Scoția, jocuri programate în intervalul 1-7 octombrie. Tricolorele vor evolua în grupa 11 pe data de 1 acasă cu Portugalia, pe 4 contra Italiei în deplasare, urmând ca pe data de 7 octombrie România să joace tot afară cu Bulgaria.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img