More


  Un nou succes pentru Loga Lorant-Szekely Andreea

  =

  O pereche mixtă de la Loga Dance School & Latino Angels a participat sâmbătă, 22 septembrie 2018, la Cupa Mirtysdance, concurs national organizat la Dumbravita, judetul Timis, unde au participat peste 150 de perechi de dansatori din toata tara.

  De la Loga Dance School Satu Mare a participat Loga Lorant cu noua partenera de dans , Szekely Andreea din Dej de la scoala de dans Latino Angels. În noua formulă, cei doi au obtinut din nou locul 1 din șase perechi in clasa Open Basic Standard 16-34 de ani, acesta fiind al doilea concurs pentru ei impreuna.Primul concurs pentru cei doi a fost sambata trecuta la Orastie unde au obtinut tot locul 1.

  Lorant și Andreea vor forma o pereche mixta intre cele două scoli de dans pana la Campionatul National de Clase care va avea loc in acest weekend la Cluj Napoca. La această competiție vor participa peste 700 de perechi de dansatori din toata tara.

  De menționat că Lorant, de miercuri dimineata, va pleca din nou la Dej, pentru 3 zile, unde se va antrena alături de Andreea cu antrenorul lor Vlad Pislariu, duminica urmand sa participe la Campionatul de Clase de la Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img