More

    Baftă, fetelor!

    După calificarea în faza a doua a Cupei României baschetbalistele de la CSM Satu Mare încep sâmbătă și noul sezon al Ligii Naționale.

    Din postura de vicecampioană națională , CSM Satu Mare pornește în acest an cu șansa la o nouă finală iar obiectivul fixat pare a fi câștigarea unui trofeu intern.

    Fetele antrenate de Marius Dobă și Octavian Boian joacă în prima etapă cu FCC ICIM Arad în deschiderea noului sezon.

    Aradul a schimbat în această vară antrenorul, Bogdan Bulj fiind înlocuit cu Milan Medved, fostul secund al lui Dragan Petricevic la U Cluj Napoca. De asemenea lotul arădencelor a suferit modificări importante, lotul fiind reconstruit în jurul căpitanului Hadzovic.

    La CSM Satu Mare a ajuns în această săptămână și nigerianca Promise Amukamara. Aceasta se va afla în lot cu condiția ca astăzi să primească viza medicală. Amukamara a fost singura jucătoare din Liga Națională ce a evoluat la Campionatul Mondial din Spania. Nigeria a avut o comportare excelentă reușind o calificare surprinzătoare în sferturile de finală.

    ” Sperăm să începem cu dreptul noul sezon și să obținem prima victorie. Aradul a fost mereu un adversar incomod pentru noi dar în același timp duelurile noastre cu ICIM-ul au oferit mereu partide spectaculoase. Așteptăm suporterii să vină din prima etapă alături de fete” spune managerul echipei de baschet de la CSM, Florin Mureșan.

    Partida de sâmbătă va începe la ora 18 și va fi arbitrată de Amalia Marchiș și Bertalan Istvan din Cluj Napoca și Dragoș Barbu din Iași.

    Tot în prima etapă se mai joacă Sepsi Sfântu Gheorghe-CSM Târgoviște . Meciul U Cluj Napoca- Olimpia Brașov a fost amânat.

    Lotul CSM Satu Mare: Andra Mandache, Andrea Olah, Adina Pop, Andreea Huțanu, Anamaria Kadar, Roxana Pane, Andreea Lazăr, Promise Amukamara, D’ Lesha Lloyd, Brittany Denson, Kristina Baltic, Matea Tavic.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE