More


  CUNOAȘTE-L PE GHEBY!

  =

  ”Cazul pentru care se organizează acțiunea caritabilă este cel al lui Mandi Attila, sau Gheby, cum îi spun prietenii. Este un tânăr de 40 de ani, cu 3 copii frumoși și un talent incredibil la fotbal. Din păcate, viața lui a fost dată peste cap de un diagnostic crunt: tumoră malignă la laringe, care a necesitat o laringectomie totală.

  Înainte de asta, Gheby juca fotbal profesionist. Are peste 400 de meciuri jucate în liga a 2-a și a 3-a în Ungaria și în Romania, la majoritatea echipelor la care a jucat fiind căpitan de echipă. A vrut mereu să facă mai mult, așa că era și antrenor de copii și juniori la Someșul SM.

  Acum, Gheby își petrece zilele făcând chimioterapie și are nevoie de ajutorul nostru pentru tratament. Vă așteptăm în 13 octombrie pentru fotbal și fapte bune!”, este anunțul postat de organizatori pe pagina de facebook a evenimentului.

  Turneul se va juca la baza Club Campionii de la Primavera . Nu se percepe taxă de participare dar echipele și participanții sunt invitați să facă donații. E anunțat și un meci al fostelor glorii ale fotbalului sătmărean, prieteni cu inimosul MANDI ATTILA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img