More


  Decizie amânată în cazul Victoria Apa- Dacia Medieșu Aurit

  =

  Comisia de disciplină a AJF Satu Mare s-a văzut nevoită să amâne decizia finală în cazul incidentelor petrecute acum două etape la finalul meciului de la Apa dintre echipa gazdă și Dacia Medieșu Aurit.

  Cum, din motive obiective oficialii și delegații convocați nu au putut ajunge la ședință, rezultatul final îl vom afla săptămâna viitoare. Un lucru e clar însă, în urma acelor incidente deja Apa a jucat pe un alt teren, la Seini, meciul programat acasă în week-end.
  Iată deciziile luate:
  La jocul Someşul Oar – CSM Satu Mare a fost eliminat jucătorul Ritli Raul (CSM) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
  – La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş au fost eliminaţi Leleti Zoltan (Craidorolţ) şi Suranyi Ervin (Vetiş), pentru lovire reciprocă. Vor fi suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 65 de lei.
  – La jocul AS Ghenci – Recolta Sanislău a fost eliminat Tara Ciprian (Sanislău) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
  – La jocul Viitorul Lucăceni – Schamagosch Ciumeşti a fost eliminat Fett Marius (Lucăceni) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
  Tot la acest joc a fost eliminat Beres Marius (Lucăceni) pentru jucarea mingii cu mâna în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.
  – La jocul Fortuna Căpleni – Schwaben Kalmandi Cămin a fost eliminat Lehoczki Raimond (Cămin) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
  – La jocul Recolta Dorolţ II Dara – Voinţa Turţ a fost eliminat Kulitar Levente (Dorolţ II) pentru jucarea mingii cu mâna, în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.
  – La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş echipa din Vetiş a depus o contestaţie privind identitatea jucătorului Spiler Rudolf, nr. 19, de la Craidorolţ. Comisia hotărăşte audierea delegaţilor precum şi a jucătorului Spiler Rudolf în data de 09.10.2018.
  – La jocul Viitorul Vetiş – Voinţa Babţa echipa din Vetiş a contestat dreptul de joc al jucătorului Lupan Ionuţ. Contestaţia se respinge, ea fiind făcută după terminarea jocului, jucătorul fiind titular.
  – Pentru incidentele petrecute la jocul Victoria Apa – Dacia Medieşu Aurit, din 23.09.2018, se amână audierea oficialilor şi a celor doi delegaţi, aceştia neputându-se prezenta la şedinţa din 2 octombrie, din motive obiective.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img