More


  Derby cu peste 400 de spectatori la Căpleni

  =

  Într-o perioadă în care în fotbalul românesc nici măcar FCSB nu mai reușește să adune la meciurile de acasă mai mult de câteva sute de privitori ( nr vezi meciul de duminică cu Chiajna unde cu indulgență au fost numărați cam 500) iată că la nivelul Ligii a 4-a de la noi avem zone unde, încă, suporterii vin în număr mare să-și susțină favoriții.

  Așa s-a întâmplat duminică la Căpleni unde derby-ul zonal din seria C dintre AS din localitate și Victoria Carei a strâns peste 400 de spectatori, iar spre lauda lor suporterii au creat o atmosferă deosebită. Cu un plus și pentru prezența feminină, numeroasă, din tribună. Iar echipele s-au ridicat și ele la nivelul atmosferei.

  Un meci frumos, deschis cu un ritm acceptabil pentru acest nivel. Cu un penalty ratat de gazde la 0-0 , cu oaspeții intrând în avantaj la cabine și cu AS Căpleni reușind să întoarcă rezultatul în ultimele 17 minute… Marius Moldovan a ratat de la punctul cu var pentru Căpleni, iar apoi Bakai Balazs a deschis scorul pentru Victoria în minutul 44.

  La reluare, antrenorul Lulu Dragomir schimbă atacanții. Ies Ardelean și Babiciu și intră Robotin și Vereș… Victoria nu mai contează în atac și de aici și revenirea gazdelor. Moldovan se revanșează după penalty-ul irosit și înscrie o dublă în minutele 73 și 80, iar AS Căpleni bate Victoria și cu punctaj maxim rămâne la conducerea seriei C.

  Partida a fost arbitrată de Sergiu Neichi, Sergiu Tăbăcaru și Cristian Pop. Observator Constantin Por.
  Căpleni-Veibel-Hauler, Pataki, Fleisz, Baumgartner-Bakai, Moldovan, Gecse, Silaghi-Boldizsar, Ianucz.
  Victoria- Preg-Holczberger, Silaghi Cl., Mihale, Zbone-Tilinger, Locse, Mărneanu, Bakai-Ardelean, Babiciu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img