More


  Înscrieri pentru Concursul Naţional de la Carei

  =

  Concursul Naţional de Atletism de la Carei ,,Cupa 25 Octombrie,, ajunge în Anul Centenar la ediţia cu numărul 48. Adică de 48 de ani consecutiv are loc la Carei un concurs de atletism la care participă sute de sportivi din întreaga ţară şi din Ungaria.

  Este cel mai longeviv concurs naţional de atletism dedicat elevilor. În acest an organizatori sunt Liceul Teoretic , Asociaţia judeţeană ,,Sportul pentru toţi ,, şi Primăria Carei.
  Competiţia sportivă va avea loc în perioada 26-27 octombrie 2018 şi se va desfăşura pe stadionul Victoria Carei în data de 26 octombrie, respectiv 27 octombrie în Parcul Dendrologic pentru Cros.
  Înscrierile şi confirmările au loc până în data de 21 octombrie 2018. Detalii şi informaţii pentru cazare puteţi obţine de la organizatori, prof.Ioan Mărneanu, 0741 419 432 şi prof.Florin Turcu – 0744 496 061.
  Profesorii care vor însoţi elevii vor avea pregătit un tabel cu toţi participanţii, cu seria şi numărul CI sau cu seria Certificatului de naştere pentru cei care nu au 14 ani.
  Profesorul Ioan Mărneanu a fost participant la primele ediţii ale acestui valoros concurs pentru ca acum să fie organizator alături de prof.Florin Turcu.
  Renumiţii profesori de sport şi antrenori au la activ numeroase titluri de campioni şi vicecampioni naţionali, un titlu de campion balcanic şi alte numeroase premii la diverse competiţii prin elevii pe care i-au pregătit. Şcoala careiană de atletism este recunoscută pe plan naţional datorită muncii depuse de cei doi inimoşi antrenori.( sursa Buletin de Carei)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img