More


  Juniorul a crescut mare! Clubul a împlinit 10 ani!

  =

  A fost sărbătoare mare sâmbătă după amiază la stadionul Someșul.

  Clubul Juniorul a împlinit 10 ani de la înființare, iar de la mic la mare toți cei implicați în viața acestui club sătmărean au sărbătorit. Cu tort, pizza, voie bună și bineînțeles cu fotbal.

  Alături de antrenorii de la club a ținut să fie și președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi cel care le-a oferit o minge drept cadou sărbătoriților.

  ”Apreciez munca depusă de acești antrenori și copii la Juniorul. Un club care încet devine o emblemă a fotbalului juvenil sătmărean”, a spus șeful AJF.

  A lipsit de la eveniment chiar cel care a pus bazele clubului Juniorul, antrenorul Dacian Nastai.
  Au venit însă alături de puști, jucătorii de la Olimpia suporterilor care s-au fotografiat alături de ”juniori” și au schimbat câteva pase cu cei mici.


  Acesta a înființat acum 10 ani clubul iar acum e implicat într-un alt proiect, la centrul de copii și juniori de la FCSB. Însă pe lângă Dacian Nastai s-a format o echipă excelentă de tehnicieni ce se ocupă de toate grupele de copii.

  Nelu Donca, Florin Deac, Daniel Marghitaș, Alex Olariu, Călin Domuța sunt antrenorii ce se ocupă ca cei mici să învețe tainele fotbalului …

  ”In cei 10 ani de activitate, Clubul Sportiv Juniorul da dovada de seriozitate, de fair-play, de intelegere si implicare totala a antrenorilor, a copiilor si nu in ultimul rand a parintilor avand rezultate exceptionale la numeroase turnee zonale ca: U15,U13,U11,Gheorghe Ene,Gheorghe Ola dar si internationale in tari precum Ungaria, Austria, Franta.

  Dupa 10 ani,Juniorul este un club complet la toate categoriile de varsta, angrenat in toate competitiile de copii si juniori organizate de F.R.F si A.J.F .Dispunem de baza sportiva ,,Somesul”, teren cu gazon natural, cu dimensiuni de joc oficial, vestiare modernizate, tribuna si un amplasament accesibil pentru toata lumea si pentru toate varstele.

  Ca o rezultanta in timp a activitatii clubului Juniorul Satu Mare, rezultatele pozitive cat si cele negative traite, obtinute alaturi de copii ne motiveaza si ne dau incredere ca suntem pe drumul cel bun.” A fost prezentarea făcută la începutul festivității…

  Felicitări antrenorilor, copiilor și nu în ultimul rând părinților implicați în acest proiect! La mulți ani și la cât mai multe performanțe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img