More


  Luceafărul și Recolta au oferit cel mai spectaculos meci al sezonului!

  =

  De un meci nebun am avut parte, sâmbătă, la Decebal în etapa a 9-a a seriei B din Liga a 4-a.

  Luceafărul Decebal și Recolta Dorolț au oferit cel mai spectaculos meci al sezonului cu un ritm alert, nouă goluri și răsturnări incredibile de situație.

  Cosmin Iuhas, acum antrenor la Dorolț s-a întors pe terenul unde ani buni s-a simțit ca acasă ca tehnician la Luceafărul… Iar după primele 45 de minute echipa lui era cu sacii-n căruță… Recolta a dominat clar prima repriză și a condus cu 2-0 prin reușitele lui Portik și Mester Nandor.

  Makszin dă primele semne de revenire pentru Decebal și reduce din diferență , 1-2 imediat după reluare doar că oamenii lui Iuhas refac rapid diferența de două goluri prin reușita lui Nikora, 1-3 min 57.

  Ca la un semn parcă trupa lui Vali Potra a turat motoarele și în doar un sfert de oră au marcat de trei ori și au condus cu 4-3! Negru min 63 și 67 și Vlad Bumba min 70 au punctat pentru Luceafărul… Iar Stuleanec a pus cireașa pe tort cu golul de 5-3 din minutul 88.

  În prelungiri Pintye a redus diferența, 5-4 și Luceafărul își bate fostul antrenor după un meci de poveste.
  ”N-am mai trăit de mult un așa meci… Îi felicit pe băieți pentru modul în care au luptat și au crezut în șansa lor până la capăt. Prima repriză ne-au dominat clar și la 0-2 și 1-3 puțini mai credeau că vom învinge, dar s-a întâmplat minunea și am luat toate punctele. Cred că lumea ce a venit la teren a fost încântată de spectacol”, ne-a spus fundașul celor de la Decebal, Daniel Codrea, viceprimarul comunei Vetiș!

  Luceafărul va juca etapa viitoare la Moftinu Mic iar Recolta tot în deplasare la Beltiug.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img