More

    Ministrul Ioana Bran , “în ring” la Naționalele de box de la Satu Mare

    Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, s-a aflat miercuri seara la Campionatul Național de box pentru cadeți, care se desfășoară în aceste zile la Satu Mare, oraș care găzduiește în premieră o competiție de un asemenea nivel la box.

    Competiția adună la start peste 190 de tineri boxeri din toată țara și are loc la sala de sport a LPS. De curând, Satu Mare a primit și găzduirea primului Centru Olimpic de pregătire a tinerilor pugiliști din zonă, astfel că acest sport este aici în plină dezvoltare.


    De remarcat că pe lângă ministrul Ioana Bran, la gala de miercuri seara a asistat și președintele FR Box, Vasile Câtea.

    „Dincolo de faptul că este vorba de orașul meu, și este imposibil să nu simt și o mândrie personală pentru asta, mă bucură mult faptul că o disciplină cu o frumoasă tradiție continuă să aibă atâția adepți și tineri pasionați. Este o atmosferă extraordinară aici și o reală plăcere să-i vezi boxând pe tinerii sportivi cu atâta ambiție și probabil cu un vis ascuns în mintea lor, acela că într-o zi vor deveni un Mihai Leu, un Lucian Bute sau un Leonard Doroftei”, a spus Ioana Bran.

    După rundele preliminare, joi a fost zi de pauză la Naționale iar vineri și sâmbătă sunt programate semifinalele și finalele.

    Iubitorii boxului sunt așteptați în număr mare la sala de sport din incinta LPS.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE