More


  Mircea Bolba, de la Unirea la Someșul Dej

  =

  Antrenorul sătmărean Mircea Bolba a început sezonul 2018-2019 pe banca tehnică a celor de la Unirea Dej.

  Reprimită la cerere în liga a 3-a , Unirea Dej a strâns greu rândurile și Mircea Bolba a avut timp limitat pentru a încropi o echipă competitivă. Echipa a început mai greu campionatul și după primele etape victoriile s-au lăsat încă așteptate… Iar Unirea a ales să se despartă de Mircea Bolba după un 0-0 cu CFR II Cluj, culmea însă după un joc bun al dejenilor …

  În locul lui Bolba a fost preferat Gică Barbu, un favorit al localnicilor…Doar că Bolba n-a plecat prea departe fiind rapid racolat de a doua echipă a Dejului… Someșul.

  Echipa din liga a 4-a, Someșul Dej are un nou patron și ambiții mari pe viitor. Vicențiu Știr, patronul Someșului are mare încredere în Mircea Bolba și e convins că împreună vor putea duce echipa în liga a 3-a.

  ”Va fi greu sezonul acesta să promovăm. Am luat echipa din mers și adversarele au un ușor avans, dar prin muncă și disciplină cred că putem realiza lucruri frumoase mai ales că avem condiții foarte bune”, ne-a spus Mircea Bolba care recunoaște că nu regretă acum despărțirea de Unirea Dej.

  La două zile de la preluarea echipei, Mircea Bolba a pierdut cu Someșul Dej derby-ul cu Florești, 2-3, dar dejenii au avut o bară la ultima fază…Apoi etapa trecută echipa lui Bolba a câștigat clar, 5-0 cu Gherla. Someșul Dej e pe trei în liga a 4-a din Cluj cu 13 puncte, cu cinci mai puțin ca și Iclod și patru față de Florești, locul doi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img