More


  Prietenii i-au sărit în ajutor! Sănătate maximă MANDI ATTILA!

  =

  Fotbal jucat cu sufletul

   

  ”Azi e ziua cea mare! Ne vedem pe stadionul CS Primavera să ne bucurăm de fotbal și să ne întâlnim cu Gheby, omul pentru care ziua de azi e decisivă. Vă reamintim că Gheby are nevoie de noi pentru a-și continua tratamentul cu citostatice și a învinge cancerul. E o zi atât de frumoasă, e ziua în care putem schimba un destin!” .Așa a sunat invitația lansată de organizatorii turneului caritabil ce a avut loc sâmbătă la baza Primavera.

  S-a jucat pentru Gheby…pentru băiatul ăsta cu suflet mare, Mandi Attila , cel care și-a dedicat viața sportului rege. Pe care l-a slujit și l-a onorat atât în calitate de jucător, arbitru, antrenor și mai nou observator.

  Se spune că prietenul la nevoie se cunoaște…Ei bine lumea fotbalului județean s-a strâns la o miuță sau doar la un pahar de vorbă pentru prietenul  Mandi Attila.

  ”E a doua ediție a turneului caritabil pe care noi cei de la TOP MARKET îl organizăm. Mandi are nevoie de ajutorul nostrum al tuturor pentru a continua tratamentul. Sperăm că atât cât am putetut i-am mai alinat din suferințe. Mă bucur că au venit mulți oameni din fotbalul județean. Am avut și un meci demonstrative iar noi am pus la dispoziție gratuit racoritoare, bere, mici . Iar consumația a fost plătită printr-o donație. Îi dorim multă sănătate lui Mandi și putere familiei să-l poată susține în continuare în lupta cu boala. ” ne-a spus reprezentantul TOP MARKET, Sorin Ionescu și el un împătimit în ale fotbalului, acum implicat în proiectul de la Codreana Homoroade.

  I-am văzut la meciul demonstrativ, printre alții pe Ciprian Prodan, Dorin Țuțuraș, Papp Zsolt, Tabi Zsolt, Andrei Estinca, Liviu Năstruț , Marius Bălău sau Sorin Ionescu.

  Fotbalul și rezultatele au trecut pe planul second…important a fost gestul superb al acestor oameni care sâmbătă s-au adunat la teren pentru a da o mână de ajutor.

  Multă sănătate și putere , prietene MANDI ATTILA. Cu așa prieteni trebuie să promiți că ne vedem și peste 20 de ani la o miuță, un mic și un pahar de vorbă…Ca să le mulțumești prietenilor!

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img