More


  Sakura Carei reprezentată la Cupa Mondială de la Chișinău

  =

  In weekendul 12-14 octombrie sportivii de la A.C.S.Sakura Carei au luat parte la a 26-a ediție a World Shotokan Championships și a 11-a ediție a turneului internațional Kohai Cup. Sportivii din Carei au făcut parte din Lotul Naţional al României Karate SKDUN.

  Evenimentul a avut loc la Chisinău , Republica Moldova si au luat parte in jur de 900 de sportivi din 30 de tări ale lumii.

  La Cupa Mondiala Kohai, destinată sportivilor începători , până la nivelul de centura maro, Cimpoieș Attila a obținut locul 2 la categoria de kumite seniori Open, 9-4 kyu
  Tyukodi Cristina a obtinut locul 5 la proba de kata minicadete 9-7 kyu.
  Sportivii Sepler Mark, Covaci Antonia, Molnar Patric, Molnar Theodora au avut evoluții bune dar au ratat prezența pe podium.

  La Campionatul Mondial, Medvei Edvin, centura neagră 1Dan a obtinut locul 3 , kumite juniori -68 kg.
  Knecht Patrik, centura neagră 1 Dan a încheiat concursul pe locul cinci, categoria kumite cadeti +70 kg.
  Antrenorii Gheorghe Daraban si Engber Ingrid își felicită sportivii pentru modul în care s-au prezentat la aceste competiții.

  ”Le multumim tuturor care ne-au ajutat sa fie posibilă participarea la Cupa si Camponatul Mondial: Consiliului Judetean Satu Mare pentru ajutorul acordat prin finantare nerambursabilă. Totodată mulţumim părinţilor sportivilor pentru sustinere”, au transmis antrenorii de la Sakura.
  Următorul eveniment in calendarul competitonal al A.C.S.Sakura Carei este Cupa Salonta unde vor debuta mai multi sportivi începători de la club.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img