More


  Schimbare inedită la Dinamo București: un fost portar are mari șanse să ia locul unui atacant!

  =

  Așa cum se arată în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor, fostul mare portar al naționalei de fotbal a României, Florin Prunea (50 de ani), este foarte aproape de numirea în funcția de director general al clubului Dinamo București, funcție ocupată până în urmă cu câteva zile de Ionel Danciulescu.

  Așadar, înainte de jumătatea sezonului regulat, ,,câinii rosii’’ au deja un nou antrenor, în persoana unui alt fost atacant al clubului, Claudiu Niculescu, s-au ales cu un sponsor celebru pe piața pariurilor sportive din întreaga lume, Unibet, și urmează să aibă un nou director general, după plecarea lui Danciulescu.

  Dacă nu se va întâmpla nimic extraordinar in aceste zile, Florin Prunea va fi noul director al clubului, așa cum se înțelege și din declarațiile date de fostul portar la postul tv DigiSport, și publicate ulterior de GSP:

  “Am negociat și azi cu Dinamo, nu suntem departe, nu e problemă financiară, acolo lucrurile sunt clare. Sunt mici detalii de pus la punct. Trebuie să le punem pe hârtie și să dăm drumul la treabă. Acum doar domnul Negoită trebuie să-și dea ok-ul. Pentru mine nu e importantă funcția, ci fișa postului. Un contract nu e simplu de realizat. Dacă nu se finalizează, asta e viața, mergem mai departe. Cred că aș putea să fiu în conducerea clubului și să fac lucruri bune. Știu care sunt problemele la Dinamo, e clar că sunt probleme. Am încredere că le putem rezolva în cel mai scurt timp…La Dinamo nu sunt probleme din punct de vedere financiar atât timp cât îți faci treaba. Am văzut documentele și nu știu dacă Dinamo a avut un buget de salarii în ultimii ani ca în actualul sezon. Trebuie făcută o evaluare corectă și cine merită să rămană la Dinamo, să rămână, cine nu, asta e”

  Nu este pentru prima oară când Ionuț Negoita, patronul clubului Dinamo București, încearcă să îl aducă pe fostul goalkeeper aproape de el, omul de afaceri fiind foarte aproape sa reuseasca acest lucru în perioada (scurtă, e drept) în care acesta era unul dintre acționarii de la Iași.

  De altfel, pentru Florin Prunea o funcție de conducere la clubul bucureștean nu ar fi ceva chiar nou, acesta fiind director sportiv al grupării bucureștene în perioada 2010-2011.

  Un aspect îmbucurător si de bun augur îl reprezintă faptul că numirea acestuia în noua funcție este văzută cu ochi buni de fostă glorie a lui Dinamo, Cornel Dinu, cunoscut pentru spiritul sau critic și uriașa experiență în fotbal, dar si pentru dragostea necondiționată față de una dintre cele mai importante echipe din fotbalul romanesc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img