More


  Scrimă / CSM Satu Mare a luat Cupa României la spadă

  =

  Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova a fost sâmbătă și duminică, 6 și 7 octombrie, gazda ediției 2018 a Cupei României la spadă masculin.

  S-a tras la individual și pe echipe, iar sâmbătă, 6 octombrie, a avut loc proba individuală. Au participat 65 de sportivi, iar trofeul a fost câștigat de către Andrei Timoce. Legitimat la CS Dinamo București, Andrei a dispus în finala mare de Alin Sbîrcia, de la CSU Craiova, scor 15-9. Pe locul trei a terminat Mario Persu, de la CSU Craiova, care a trecut în finala mică de colegul său de club, Mihai Bigea, scor 15-5.

  Din păcate, spadasinii sătmăreni au ratat podiumul, iar Szep Marton a avut cea mai bună clasare, locul șase. Tot de la CSM Satu Mare, Macska Adam și Szilagyi Adrian au fost eliminați în optimi, iar Arkosi Bertalan a terminat pe locul 18. Juniorul Oroian Alexandru a părăsit competiția în 16-imi. De la CS Satu Mare un alt junior, Tudor Surducan, a terminat pe 49.
  A doua zi, însă, spadasinii sătmăreni și-au luat revanșa și au urcat cu echipa CSM-ului pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
  CSM Satu Mare a învins în marea finală pe Dinamo, 45-40.
  Echipa câștigătoare: BERTALAN ARKOSI, MACSKA ADAM, SZEP MARTON, SZILAGYI ADRIAN. ANTRENORI , CSISZAR FRANCISC și NAGY LEHEL.
  Sătmărenii au trecut în sferturi de LPS I Craiova, 45-25. Apoi în semifinale au depășit pe CSU II Craiova, 39-34, iar în finală și-au învins fostul coleg, pe Andrei Timoce și Dinamo, 45-40!
  Astfel, spadasinii de la CSM Satu Mare reușesc eventul, elevii lui Csiszar Francisc și Nagy Lehel reușind să câștige în mai , la Satu Mare, și titlul național!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img