More


  Zoli Ritli și CSM Olimpia sar în ajutorul lui Gheby

  =

  Lumea fotbalului sătmărean a strâns rândurile și, mișcată de problemele de sănătate pe care le are fostul jucător Mandi Attila, a reacționat rapid. S-a jucat un turneu caritabil sâmbătă la baza Primavera cu donații consistente iar acum și CSM Olimpia prin antrenorul Ritli Zoltan încearcă să ofere un mic sprijin.

  Astfel prin bunăvoința foștilor colegi pe care i-a avut în carieră, Zoli Ritli a pus la bătaie tricouri cu autografe venite de la Naționala României, de la Steaua lui Lăcătuș sau Ferencvaros.

  Iată comunicatul celor de la CSM Olimpia Satu Mare:
  ”Suntem alături de Attila Mandi! Cu sprijinul lui Zoltan Ritli, CSM Olimpia scoate la licitație un tricou al Naționalei României, cu toate semnăturile tricolorilor, unul al Stelei, semnat de legendarul Marius Lăcătuș, și un tricou al campioanei Ungariei, Ferencvaros. Sumele încasate vor fi oferite lui Attila Mandi.


  Cei care doresc să îl ajute pe Attila Mandi, dar în acelaşi timp să intre în posesia tricourilor pot licita până în 20 octombrie, înainte de meciul CSM Olimpia Satu Mare – Știința Beltiug. Totodată, rugăm suporterii să se alăture demersului nostru și să facă donații pentru Attila Mandi.

   

  “Multă sănătate Attila!”

  Așadar cei care doresc să liciteze pentru tricouri o pot face pe pagina de facebook a CSM Olimpia Satu Mare, iar câștigătorii vor fi anunțați la meciul de sâmbătă dintre CSM Olimpia și Știința Beltiug.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img