More


  Accident rutier grav, cu două femei încarcerate

  =

  Un grav accident rutier, soldat cu rănirea a două femei care au rămas încarcerate, s-a produs sâmbătă după-amiază în localitatea Lazuri din județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat când o mașină, înmatriculată în străinătate, în care se aflau două pasagere, a intrat într-un stâlp de electricitate. Este vorba despre două femei, una de 59 și alta de 48 de ani.

  Potrivit primelor informații, șoferița nu ar fi oprit la STOP, mașina în care se afla fiind lovită de o mașină care ar fi circulat regulamentar. Din cauza impactului deosebit de puternic, mașina a lovit stâlpul, iar postul trafo a căzut peste autovehicul. Cele două pasagere au rămas încarcerate.
  La fața locului a ajuns o unitate specială de descarcerare a celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, care au scos victimele din mașină. Acestea au fost predate către echipajele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Acestea au fost duse la Unitatea de Primire Urgențe în vederea acordării de îngrijiri medicale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img