More


  Amalia Tătăran, argint la Trofeul „Alfredo Bachelli”

  =

  Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova a găzduit sâmbătă, 3 noiembrie 2018, ediția a VIII-a a Trofeului Internațional „Alfredo Bachelli” la spadă. Concursul a fost dedicat exclusiv seniorilor și s-a tras doar la individual, la feminin și masculin. În 2018, cei doi câștigători sunt Ana Maria Popescu (CSA Steaua) – la feminin și Adrian Dabija (CS Dinamo) – la masculin.
  La ediția din acest an a competiției din Craiova au participat, în total, 106 sportivi din România, Serbia și Bulgaria.
  La feminin, Ana Maria Popescu (CSA Steaua), recent câștigătoare a Cupei României, s-a impus în finală în fața Amaliei Tătăran (CS Dinamo), scor 15-9. Pe locul trei s-au clasat două sportive de la CSU Craiova: Cezara Bolboceanu și Claudia Năboiu.
  Interesant e că Amalia Tătăran pierde pentru a doua oară într-o săptămână în fața colegei de la lotul național, Ana Maria Popescu.
  Mai întâi a cedat în semifinalele Cupei României, 13-15 iar acum în finală… După bronzul din Cupa României pentru Amalia a venit argintul…Urmează aurul?
  Cealaltă sătmăreancă prezentă în concurs, Veres Greta de la CSA Steaua a terminat pe cinci fiind învinsă în sferturi, la fel ca în Cupa României de Amalia Tătăran, 9-15!!
  La masculin, trofeul i-a revenit lui Adrian Dabija (CS Dinamo), care l-a depășit în finală pe Tatian Bolboceanu (CSU Craiova), scor 15-7. Pe locul trei au terminat Mario Persu (CSU Craiova) și Dimitur Krastev (NSA). Spadasinii sătmăreni de la CSM și CS nu au participat la această competiție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img