More


  Au crezut, au revenit și au câștigat

  =

  Victorie importantă obținută sâmbătă după amiază de Unirea la Hărman.

  Elevii lui Cristi Popa și Ovidiu Suciu s-au impus cu 3-2 după un meci în care au fost conduși de două ori, cu 1-0 și 2-1, și în care au avut puterea de a reveni de fiecare dată…

  ”A fost cel mai bun meci al nostru de până acum ”, a fost concluzia antrenorului Cristi Popa care la final și-a felicitat jucătorii pentru atitudine și dăruire. ”Încep să se lege și la noi lucrurile. Păcat de unele puncte pe care le-am pierdut prea ușor în acest tur. La Hărman dacă era 5 sau 6-2 nu se mira nimeni. Am dominat clar jocul, ne-au surprins doar la fazele fixe”, a mai spus Cristi Popa.

  Meciul a început practic de la 0-1. În minutul 2 la o pătrundere în careu, Roșu i-a păcălit pe Gorbe și Ciul și a deschis scorul… Pe lângă golul primit, tășnădenii îl pierd și pe Ciul, ieșit accidentat.

  Tășnădenii nu cedează și încep să domine jocul.Apar ocaziile, irosite pe rând de Vădan și Vincze. Iar în minutul 27 portarul gazdelor e eliminat pentru un henț în postura de ultim apărător…Nemeș egalează în minutul 38 și doar șansa a făcut ca brașovenii să nu intre conduși la vestiare.

  După pauză, tășnădenii nici n-apucă să se așeze bine pe teren că Roșu reușește dubla și face 2-1 în minutul 47. Fazele fixe, bată-le vina, cum ar zice antrenorul Popa… Și iar începe cursa de recuperare… Parnău min 72 și Cocian min 82 au fructificat două din cele patru sau cinci șanse de gol avute de Unirea…Unirea nu face pasul înapoi și continuă să atace… doar că atacanții tășnădenilor se joacă cu inimile fanilor și ratează din poziții ideale. Bălău ia un galben pe final și Unirea vine acasă cu toate punctele de pe terenul unei echipe, Hărman, care sezoanele trecute se bătea la promovare, e drept din seria 1.

  Condiții de iarnă la Hărman. Înaintea meciului a nins în zona Brașovului iar un strat subțire de zăpadă era așternut în dimineața meciului peste teren. Chiar și așa tășnădenii s-au descurcat admirabil. Cu un plus și pentru președintele Bogdi Moise, cel care transmite meciurile pe pagina de facebook și comentează jocurile…Iar la Hărman în repriza a doua a fost nevoit să facă filmarea din mașină!!!

  Urmează partida de la Miercurea Ciuc cu Csikszereda, favorita principală la promovare.

  Cunoscut ca un mare fan dinamovist, antrenorul Cristi Popa a glumit pe seama meciului din week-end. ” Mergem să răzbunăm eliminarea lui Dinamo din Cupa României!”.

  Unirea- Gorbe-Ciul (min 2 Vincze L.), Vădan, Bălău, Palinceac- Cubaș, Parnău, Anton, Nemeș-Cocian, Vincze D.

  SERIA 5, etapa 13
  Unirea Dej – ACS Unu Fotbal Gloria 0-1
  Sebastian Rus (29)
  AFC Odorheiu Secuiesc – MSE Târgu Mureş 0-1
  Mircea Ungur (8 – pen.)
  CFR Cluj 2 – Sănătatea Cluj 1-0
  Sebastian Mailat (60)
  Gaz Metan Mediaş 2 – Olimpic Cetate Râşnov 2-5
  Paul Costea (18), Mihai Stancu (70 – pen.) / Alin Damian (16, 26, 40 – pen.), Nicolae Mariean (90), Bogdan Neculăescu (90+3)
  Minaur Baia Mare – AFK Csik-
  szereda Miercurea Ciuc 1-1
  Mihai Roşca (67 – pen.) / Szilard Magyari (24)
  CS Iernut – Sticla Arieşul Turda 0-1
  Adrian David (86)
  ACS Fotbal Comuna Recea – Avântul Reghin 2-1
  Viorel Chinde (12), Sergiu Ciocan (67) / Vlad Bujor (21)
  AFC Hărman – Unirea Tăşnad
  2-3
  Bogdan Roşu (2, 47) / Laur Nemeş (38), Mark Parnău (72), Angelo Cocian (82)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img