More


  Cupa UNIO a ajuns la ediția a 23-a

  =

  Cea de-a 23-a ediţie a Cupei Unio la judo se va desfăşura sâmbătă, 17 noiembrie, în sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare
  Vor ajunge la Satu Mare peste 300 de judoka. Antrenorul Mihaly Terely de la CS Unio Satu Mare spune că până acum au confirmat cluburi din Polonia, Ucraina, Ungaria şi, sigur, din mai multe judeţe ale României. CS Unio va avea pe cele patru suprafețe de luptă în jur de 20 de sportivi. Totodată, în concurs vor intra şi judoka de la CSM Satu Mare, antrenaţi de Marian Halas.
  “După cum am mai spus, chiar dacă am organizat atâtea ediţii, avem emoţii de fiecare dată. Ne bucurăm că am ajuns la 23 de ani, ne dorim ca totul să decurgă normal şi turneul să se bucure din nou de succes”, spune antrenorul Mihaly Terely.
  Pentru oaspeţii veniţi din alte ţări, prima probă a cântarului va fi vineri între orele 18:00 şi 20:00. A doua zi, sâmbătă de la ora 7:30 şi până la 8:30 va urma o nouă probă a cântarului, iar turneul de la Satu Mare va lua startul la ora 9:30. Pentru că vor fi sute de sportivi, se aproximează că totul se va termina în jurul orei 18:00.
  Pe tatami vor lupta pentru medalii fete şi băieţi la categoriile de vârstă: U9, U11, U15. Sigur, vor fi mai multe categorii de greutate, iar la final se va rea-liza şi un clasament al echipelor (maxim 10 sportivi punctează la un club).
  Organizatorii Cupei Unio sunt: Asociaţia Judeţeană de Judo Satu Mare, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare, Primăria Satu Mare, CS Unio Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img