More


  Florin Steczka e campion absolut în 2018

  =

  Sambata, 17 noiembrie, la locatia deja consacrată de pe Poligonul ACR Satu Mare, s-a desfasurat etapa a 5-a, ultima din acest an, a Campionatului International de Rally Sprint ACR 2018.

  Iar seara am avut parte , așa cum organizatorii ne-au obișnuit de ani buni, de Gala Campionilor organizată la sala de evenimente Simfonia.

  ” Un sezon reușit pe care l-am dus cu bine la final. Fără evenimente și cu o organizare foarte bună. Le mulțumesc celor 115 concurenți care au venit pe parcursul sezonului și bineînțeles echipei mele de arbitri și voluntari, fără de care, sincer, eu aș fi un…nimeni”, a mărturisit directorul ACR Satu Mare, David Seletye, gazda evenimentului.

  S-au acordat premii, diplome, medalii atât câștigătorilor cât și participanților prezenți la ultima etapă…Mulțumim și noi, GNV și Nord Vest TV, pentru diploma primită…

  Campion absolut la Open a fost sătmăreanul Florin Steczka, revenit practic după trei ani pe prima treaptă a podiumului la OPEN.

  ”Sunt bucuros și fericit de acest rezultat. A fost un an frumos, cu concursuri foarte bine organizate și în care eu unul m-am simțit foarte bine. Îi îndrum pe tineri să vină la aceste competiții, să-și descarce aici adrenalina nu în trafic…” a amintit noul campion.

  Natalia Iocsak, cea care a început la vârsta de 9 ani să participe la acest Rally Sprint și care acum la 14 ani e deja o vedetă a competiției, a terminat pe doi la juniori… ”Am trecut și la drift și asta m-a cam încurcat puțin aici, dar sunt recunoscătoare acestui campionat și voi veni mereu cu drag. De aici am pornit și nu o să uit…Mulțumesc familiei pentru susținere”, a spus campioana din Livada.

  Cu rezultatele complete vom reveni în ediția de mâine.

  Înregistrarea festivității de premiere va fi difuzată în această seară de la ora 20,45 la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img