More


  Kovacs Istvan delegat la Valencia-Young Boys Berna

  =

  În premieră, pentru istoria modernă a fotbalului românesc, vom avea doi “centrali” români care vor oficia partide din grupele Ligii Campionilor. Dacă Ovidiu Hațegan din Arad este deja obișnuit cu această postură, careianul Istvan Kovacs va fi prezent pentru prima dată ca aribtru de centru la un meci din Champions League, după ce a arbitrat ca adițional peste 10 întâlniri din cea mai tare competiție intercluburi. Cei doi vor oficia meciurile din aceeași grupă, H.

  Arbitrul din Arad se va afla la “centru” la unul dintre cele mai tari meciuri din Champions League, duelul dintre Juventus și Manchester United, din grupa H. Partida va avea loc miercuri, 7 noiembrie, la Torino. Ora de disputare a partidei este 22:00. Este cel de-al treilea meci din faza grupelor pe care Hațegan îl arbitrează în acest sezon, după ȚSKA Moscova – Real Madrid 0-1 și Barcelona – Inter 2-0.

  Hațegan va fi ajutat de “asistenții” Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

  În aceeași grupă H, la partida dintre Valencia și Young Boys Berna a fost delegată tot o brigadă de arbitri din România, condusă la “centru” de Istvan Kovacs. Kovacs a fost delegat la partida dintre Valencia și Young Boys Berna, din grupa H, meci ce se va disputa miercuri, 7 noiembrie, în Spania, și va începe la ora 19:55.Meciul va fi transmis de Telekom Sport 1 și Digisport 1.

  Kovacs va fi ajutat de “asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri adiționali au fost desemnați Marius Avram și Horațiu Feșnic, în timp ce al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei.

  În acest sezon competițional, Kovacs a mai oficiat la patru partide din Europa League, trei în preliminarii și unul în faza grupelor, întâlnirea dintre Villareal și Glasgow Rangers.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img