More


  Kovacs Istvan, la cea mai bună perioadă a carierei

  =

  Luna noiembrie pare să fie una de vis pentru arbitrul FIFA din Carei, Kovacs Istvan.

  Centralul careian a arbitrat în premieră pentru el un meci la centru în Liga Campionilor. A avut parte de un meci dificil, Valencia- Berna, 3-1 dus cu bine la capăt. De altfel Kovacs a fost apreciat chiar de specialiștii de la cotidianul Marca, aceștia acordându-i două stele din trei pentru prestația de pe Mastalla.

  Peste alte patru zile, duminică 11 noiembrie, Kovacs Istvan a avut parte de o nouă delegare de foc. A fost trimis să arbitreze eternul derby, Dinamo-FCSB… Kovacs a dus excelent la bun sfârșit un meci cu puțin fotbal dar cu două penalty-uri corect acordate și o eliminare, la Gnohere , justă.

  Iar surprizele plăcute pentru Kovacs nu s-au terminat pe Național Arena…Careianul a fost trimis de UEFA să conducă sâmbătă duelul Turcia-Suedia din Liga Națiunilor…Iar Kovacs va avea ocazia de a-l arbitra și pe …Mircea Lucescu, cel care conduce de pe bancă naționala Turciei.

  Istvan Kovacs va arbitra partida dintre reprezentativa Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, şi selecţionata Suediei, programată sâmbătă, la Konya, la ora 19.00, în grupa a doua a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

  Arbitri asistenţi vor fi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, adiţionali Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, iar Alexandru Cerei va fi rezervă.

  Tot în Liga Naţiunilor, Radu Petrescu a condus la centru partida Andorra – Georgia, care s-a disputat aseară, de la ora 21.45, în prima grupă a Diviziei D. Petrescu a fost ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu şi de adiţionalii Sebastian Colţescu şi Marcel Bîrsan, arbitru de rezervă fiind Vladimir Urzică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img