More


  Majoretele de la Școala Gimnazială 10 au reprezentat România la Europenele din Croația

  =

  La sfârșitul săptămânii trecute a fost inaugurat în incinta Școlii Gimnaziale nr. 10 din Satu Mare un teren multifuncțional de sport.
  O investiție pornită de Asociația de Părinți a școlii și care a făcut parte dintr-un program transfrontalier susținut și finanțat de Federația de Fotbal din Ungaria și de Guvernul din țara vecină.
  ”Terenul e folosit de elevii școlii de dimineață și până la ora 16 iar apoi prin intermediul asociației de părinți poate fi închiriat după amiaza. E foarte util pentru noi, dascălii de sport, sunt condiții deosebite de a atrage și mai mult copiii către mișcare”, ne-a spus prof. Pataki Zoltan în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.
  Interesant e că Școala Gimnazială nr. 10 se poate lăuda și cu performanțele majoretelor pregătite de profesoara de educație fizică și sport Elvira Csik. ” Am fost cu echipa de majorete la Campionatele Europene din Croația. Am avut o clasare onorabilă dacă ținem cont că a fost prima competiție de asemenea importanță pentru noi. Le felicit pe fete și le mulțumim părinților pentru implicare!” a spus prof. Elvira Csik la Săptămâna sportivă. Altfel , investițiile în terenuri de sport , la Satu Mare, nu se opresc aici… După Școala Gimnazială 10 se pare că și stadionul Olimpia va avea parte de un sintetic ce va fi instalat în fața tabelei de marcaj. Iar un altul urmează să fie amenajat în zona de agrement de la Noroieni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img