More


  Prestația lui Kovacs, apreciată de spaniolii de la Marca

  =

  Careianul Istvan Kovacs (34 de ani) a debutat miercuri în Liga Campionilor cu ocazia partidei dintre Valencia şi Young Boys Berna, câştigată cu 3-1 de “Lilieci”. Cotidianul Marca l-a notat cu două stele pe centralul din Carei, în cronica de la finalul jocului. Două stele s-ar traduce drept o prestaţie bună, având în vedere că doar în cazul unui meci aproape perfect eşti notat cu trei stele în ancheta Marca.

  Brigada condusă de Istvan Kovacs a comis o eroare mare pe Mestalla, dar de vină ar fi asistentul Vasile Marinescu. La scorul de 0-0, Geoffrey Kondogbia a recuperat mingea în jumătatea adversă, a pasat perfect pe culoar pentru Rodrigo Moreno şi l-a lăsat pe atacant singur cu portarul, dar Vasile Marinescu, asistentul de pe partea dreaptă, l-a sancţionat pentru ofsaid pe vârful dorit în această vară de Real Madrid. Reluările au arătat, însă, că Rodrigo se afla pe aceeaşi linie cu Gabriel, ultimul fundaş al elveţienilor, iar greşeala a atras o reacţie ironică a lui Marcelino, antrenorul Valenciei, care a început să-l aplaude sarcastic pe arbitrul român aflat la debutul în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

  Până la final, Kovacs a avut o prestaţie lipsită de erori notabile, iar în minutul 77 a luat o decizie care i-a salvat seara. Centralul român, aflat la debutul în Liga Campionilor, l-a eliminat direct pe Junior Sanogo de la Young Boys. Mijlocaşul elveţienilor a avut o intervenţie cu talpa ridicată, iar Kovacs i-a acordat direct cartonaşul roşu.

  Făcând o paralelă cu alte meciuri în care au fost implicate formaţii din Spania, Kovacs are motive de bucurie. Italianul Daniele Orsato, care a fluierat la Atletico Madrid – Borussia Dortmund, a primit cel mai mic punctaj posibil: nici măcar o stea. Omul care a condus Internazionale Milano – FC Barcelona, Szymon Marciniak, a primit o singură stea din partea prestigiosului cotidian.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img