More


  Sepsi şi Csikszereda, performanţă în România cu bani de la Budapesta

  =

  Guvernul Ungariei investeste sume impresionante pentru sustinerea fenomenului fotbalistic din Harghita si Covasna, doua judete romanesti cu populatie majoritar de etnie maghiara.

  Fiecare dintre cele doua cluburi mai sus amintite primeste direct de la Budapesta finantari in valoare de un miliard de forinti, ceea ce inseamna 3.2 milioane de euro, anunta Gazeta Sporturilor, care a primit un raspuns oficial pe aceasta cale din partea guvernului Ungariei.

  Asa se explica ascensiunea din ultima vreme a echipelor din aceasta zona a Romaniei, Sepsi Sf.Gheorghe fiind la al doilea sezon consecutiv in Liga 1 Betano si o echipa care nu are vreo constrangere de ordin financiar.

  Nici la Csikszereda banii nu reprezinta o problema, echipa de Liga 3 permitandu-si sa inchirieze o instalatie de nocturna mobila pentru meciul din Cupa Romaniei cu Dinamo, reusind surpriza calificarii in sferturile de finala.

  In aceste conditii n-ar trebui sa mai surprinda pe nimeni de ce la Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, totusi doua orase din Romania, pe gardurile stadioanelor de fotbal la meciurile echipelor mai sus amintite sunt afisate drapele de dimensiuni ge-neroase ale Ungariei.(sursa onlinesport.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img