More


  ACCIDENT MORTAL. Tragedia, produsă de un SĂTMĂREAN de 21 de ani FĂRĂ PERMIS

  =

  Accidentul mortal provocat de un tânăr de 21 de ani, din județul Satu Mare, fără permis de conducere, aflat la volanul unui BMW. Un alt tânăr, tot de 21 de ani, a decedat, alte opt persoane, printre care și doi minori, fiind grav răniți.

  Duminică seara, un tânăr de 21 de ani, din județul Satu Mare, care conducea fără permis de conducere, a provocat un accident mortal în care au mai fost rănite încă alte șapte persoane.

  ”Duminică, la ora 20.50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia – Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor. În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu.

  La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță de tip B2 și o autospecială de transport personal și victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

  „Ajunși la faţa locului, pompierii militari au evacuat cinci persoane rămase încarcerate în cele două autoturisme, predându-le echipajelor medicale care au procedat la evaluarea de specialitate a celor nouă persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare victimelor, în cazul unui bărbat, aflat în stop cardio-respirator fiind efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire, în pofida manevrelor întreprinse, bărbatul, în vârstă de 21 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

  Celelalte opt victime ale evenimentului, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care prezentau diferite traumatisme, contuzii și plăgi, au fost asistate medical și transportate la spital”, transmite maior, Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU ”Crișana” Bihor.

  Sursa: Bihon.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img