More  ACȚIUNE. Tâlhar ARESTAT. A tâlhărit un BĂTRÂN de aproape 80 de ani

  Polițiștii au reținut un tânăr, de 24 de ani, din Carei, bănuit că la data de 12 ianuarie a.c. ar fi sustras prin violență un telefon mobil din posesia unui bărbat.

  Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 12 ianuarie a.c. de către un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Carei, despre faptul că ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

  Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din Carei, prin violență i-ar fi sustras un telefon mobil unui bătrân, de 77 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Carei. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au reușit prinderea persoanei bănuite la scurt timp și recuperarea prejudiciului în totalitate.

  Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie în cadrul căruia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore de către polițiști a tânărului.

  La data de 13 ianuarie a.c., susnumitul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma formulării cererii de Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și admiterii acesteia de către instanța de judecată.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE