More


  Armata Română face recrutări și la Satu Mare

  =

  Centrul Militar Județean Satu Mare oferă informaţii şi întocmeşte dosare de candidat pentru colegiile naţionale militare, instituţiile militare de învăţământ pentru formarea ofiţerilor – filiera directă și indirectă, instituţiile militare de învăţământ militar postliceal pentru formarea maiştrilor militari și a subofițerilor – filiera directă și indirectă, în anul de învăţământ 2019-2020.

  Pentru colegiile naționale militare, Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs un număr de 600 locuri. Consilierea şi întocmirea dosarului de candidat se desfăşoară la sediul Centrului Militar Judeţean Satu Mare, str. Petöfi Sandor, nr. 47, din municipiul Satu Mare; Termen limită de întocmire a dosarului de candidat: 03.2019.
  Pentru instituţiile militare de învăţământ pentru formarea ofiţerilor – filiera directă, Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs un număr de 894 locuri. Pentru instituţiile militare de învăţământ militar postliceal pentru formarea maiştrilor militari – filiera directă, Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs un număr de 678 locuri. De asemenea, pentru filiera indirectă, Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs un număr de 37 locuri.
  Armata îţi oferă un loc de muncă sigur; o profesie respectată în societate; un venit sigur, precum şi alte avantaje materiale sau financiare care îţi asigură un trai decent, dar și şansa la o carieră de succes, cu posibilităţi de promovare şi afirmare pe criterii de performanţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img