More


  ATENȚIE SĂTMĂRENI! Se pot achita IMPOZITELE la Satu Mare. REDUCERE de 10%

  =

  Primăria municipiului Satu Mare îi anunță pe sătmăreni că pot achita impozitele și taxele locale. Cei care achită integral aceste taxe și impozite până la data de 31 martie beneficiază de o bonificație de 10%.

  ”Stimați sătmăreni,
  Vă informăm că începând din 7 ianuarie se pot achita impozitele și taxele locale în cele două locații ale Direcției de Impozite și Taxe Locale (P-ţa Romană,parter,Bloc D8 și în incinta Centrului Comercial Someșul, etaj IV). De asemenea, puteți solicita și eliberarea certificatelor fiscale, depunerea declarațiilor online precum și vizualirea bunurilor.
  Aveți posibilitatea de a plăti taxele și impozitele și prin intermediul platformei www.globalpay.ro, în baza acordului încheiat, precum și pe www.ghiseul.ro.
  Vă reamintim că aveți posibilitea de a plăti online impozitele, taxele, indiferent că vă aflați în țară sau în străinătate beneficiind de bonificația de 10% atât pentru persoanele juridice, cât și fizice, până vineri 31 martie”, este anunțul făcut de Primăria Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img