More


  AVERTIZARE METEO. Un nou VAL de aer POLAR asupra Sătmarului. MINUS 13 grade

  =


  După ce abia am trecut de unul, iar mercurul au început să mai urce în termometre, asupra județului Satu Mare se va abate, în următoarea perioadă, un nou val de aer polar. Acesta va aduce cu sine și temperaturi minime de până la minus 12-13 grade Celsius.

  Astfel, în cursul zilei de astăzi, 9 ianuarie, temperaturile diurne nu vor urca mai mult de minus un grad Celsius, urmând ca în noaptea de azi spre mâine să avem minus 7 grade. Regimul termic va fi asemănător și mâine, joi, 10 ianuarie, cu minus 2 grade ziua, respectiv minus 7 grade noaptea.

  Vineri, 11 ianuarie, însă, va fi din nou ger. Dacă temperaturile dirne nu vor urca decât foarte puțin timp peste minus 5 grade, în noaptea de vineri spre sâmbătă va fi din nou extrem de frig, mercurul în termometre urmând să scadă până la minus 12-minus 13 grade.

  Sâmbătă, în schimb, vremea se va mai domoli, ajungând la minus 2 grade ziua, când va ninge în averse, respectiv minus 4 grade noaptea.

  Ninsorile vor continua și duminică, când vor fi înregistrate temperaturi de un grad ziua, respectiv minus un grad noaptea.

  Apoi, săptămâna viitoare se răcește din nou (zxero grade ziua, minus 4-5 grade noaptea), când vom avea, de asemenea, si alte reprize de ploaie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img