More


  BREAKING NEWS. Măsură RADICALĂ! Școlile se ÎNCHID din cauza GRIPEI.

  =

  Cursurile au fost suspendate în toate școlile din cauza gripei, conform unui anunț de ultimă oră făcut de Ministerul Educației Naționale. Astfel, în urma acestei decizii, copiii vor sta acasă și joi, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor, dar și vineri.

  Această hotărâre vine după ce conform raportărilor INSP, săptămâna 14 – 20 ianuarie 2019 a avut un caracter epidemic, la fel ca şi săptămâna anterioară acesteia. Numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a crescut din nou cu peste 20% faţă de nivelul aşteptat, potrivit News.ro.

  Conform specialiştilor, dacă şi cea de a treia săptămână consecutiv îşi va menţine caracterul epidemic, va fi declarată epidemia de gripă, precizează Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a informat astăzi Ministerul Educaţiei Naţionale despre situaţia privind evoluţia infecţiilor gripale şi despre oportunitatea unei măsuri suplimentare de prevenire a îmbolnăvirilor cu gripa, care constă în suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar pentru data de 25 ianuarie.

  Aceasta măsură a fost aprobată printr-un Ordin al ministrului Educaţiei Naţionale. Astfel, dat fiind că 24 ianuarie este declarată oficial zi liberă, timp de 4 zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivităţi, anunţă Ministerul Sănătăţii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img