More


  BREAKING NEWS. Trei consilieri județeni și unul local și-au PIERDUT funcțiile. Care a fost cauza

  =

  Cutremur pe scena politică a județului Satu Mare. Trei consilieri județeni și un consilier local și-au pierdut funcțiile după ce le-a fost retras sprijinul politic. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, chiar de președintele partidului pro România, Victor Ponta, care s-a aflat la Satu Mare. 

  Cei trei consilieri județeni care și-au pierdut funcțiile sunt Ciprian Ardelean, Alexandru Horvath și Constantin Frenț. Până acum, cei trei erau consilieri județeni din partea PSD, însă și-au pierdut sprijinul politic al social democraților după ce cei trei au decis să se alăture partidului condus de Victor Ponta.

  Mai mult decât atât, Ciprian Ardelean a pierduit și funcția de președinte executiv al PSD Satu Mare.

  Consilieriul local care și-a pierdut funcția este Adrian Farcău, de la Tășnad, din aceleași motive. Acesta va fi, cel mai probabil, viitorul candidat la funcția de primar la Tășnad din partea Pro România.

  Victor Ponta a venit la Satu Mare însoțit de foștii miniștri Constantin Dan (Agricultură) și Nicolae Bănicioiu (Sănătate) de pe vremea când era prim ministru. La Satu Mare, pe lângă cei patru mai sus amintiți, au mai fost întâmpinați de fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, dar și de o parte dintre membrii și simpatizanții Pro România din județ.

  Împreună au avut o ședință de lucru, după care au susținut o conferință de presă. În cadrul acesteia, Victor Ponta a declarat că partidul pe care-l conduce își dorește să trimită la Bruxelles cel puțin trei-patru reprezentanți după alegerile europarlamentare.

  În ceea ce privește filiala de la Satu Mare, Victor Ponta s-a declarat foarte mulțumit, mai ales că, de la ultima sa vizită aici, numărul membrilor Pro România a crescut semnificativ și cu oameni valoroși.

  Ponta a mai arătat că până pe 26 mai nu vor fi alese structuri de conducere nici la Satu Mare, nici în altă parte. Abia pe data de 26 mai vor fi organizate ședințe de alegeri în toate structurile județene din țară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img