More


  Calcule pentru titlu! De câte puncte are nevoie CFR?

  =

  CFR Cluj a încheiat anul 2018 pe primul loc, cu 6 puncte avans față de ocupanta locului secund, FCSB, însă ardelenii nu se culcă pe o ureche. Prezent în studioul Digi Sport, la Fotbal Club, Bogdan Mara este convins că cele 6 puncte nu sunt suficiente.

  Întrebat de moderatorul Radu Naum cam ce diferență de puncte le-ar trebui ca să nu mai poată rata titlul, oficialul clujenilor a spus:
  “E greu. Dacă ar fi 12, poate mă gândesc că ar fi greu (n.r.: să mai piardă titlul). Și să rămâi cu 6 după înjumătățire, poate meciurile care rămân în play-off… Nu ar fi ușor. Am avea șanse extrem de mari, deci cu două victorii sau o victorie și un egal, să te încurci și ceilalți să bată tot. Deci ar fi destul de greu. Dar eu văd un play-off foarte echilibrat. Și aceste meciuri care au rămas…nu cred că e o echipă care va defila”, a explicat Mara.
  Dacă până la începutul play-off-ului, diferența dintre CFR Cluj și FCSB s-ar mări la 12 puncte, asta ar însemna că roș-albaștrii ar trebui să piardă două meciuri dintre cele cinci rămase de disputat din sezonul regulat, iar CFR să le câștige pe toate.

  Meciurile pe care FCSB le mai are de disputat în sezonul regulat:

  Dunărea Călărași – FCSB
  FCSB – Hermannstadt
  Concordia Chiajna – FCSB
  FCSB – Universitatea Craiova
  Voluntari – FCSB

  Meciurile pe care CFR Cluj le mai are de disputat în sezonul regulat:

  CFR Cluj – Hermannstadt
  Universitatea Craiova – CFR Cluj
  CFR Cluj – Astra
  Poli Iași – CFR Cluj
  CFR Cluj – Sepsi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img