More


  CREȘTE plafonul de venituri pentru ajutorul de încălzire. Tu te incadrezi?

  =

   

  Plafonul maxim de venituri până la care se acordă ajutorul de încălzire a fost modificat! Acesta a crescut semnificativ, asftel că numărul potențialilor beneficiar va crește și el. 

  Primăria Municipiului Satu Mare și Direcţia de Asistenţă Socială Satu Mare anunță că, începând cu data de 01.01.2019, conform prevederilor O.U.G. nr.114/2018 , limita maximă a venitului net pe membru de familie/persoană singură se majorează de la 615 lei la 750 de lei pentru solicitanţii ajutorului pentru încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri.

  Astfel, pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei începând cu luna februarie 2019, cetățenii municipiului sunt rugați să ridice formularele și declarațiile pe propria răspundere de la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, str. Ilisești, nr. 4, după următorul program : luni-joi, între orele 8.30-13.30.

  În primele trei luni ale sezonului rece (noiembrie 2018 – ianuarie 2019), la nivelul municipiului Satu Mare au fos preluate 225 de cereri la subvenția pentru încălzirea locuinței, însă după majorarea limitei maxime a venitului se preconizează o creștere a cererilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img