More


  CSM Satu Mare, campioană națională la spadă

  =

  După un concurs perfect la individual în care au transformat Naționalele de U 20 într-un veritabil campionat județean , cei trei muschetari de la CSM, Macska Adam, Szilagyi Balazs și Alex Oroian, s-au impus împreună și în proba pe echipe.

  CSM Satu Mare nu a avut nicio emoție în cele trei meciuri jucate la Naționale. În sferturi au trecut de CSM Craiova, 45-20. Apoi în semifinale am avut un nou meci fără istoric, 45-23 cu LPS Craiova.

  A urmat marea finală, una în care CSM Satu Mare a întâlnit o altă reprezentantă a Craiovei, pe CSU…Echilibrul s-a păstrat doar în prima jumătate a duelurilor… Sătmărenii au câștigat finala , scor 45-34 și au demonstrat încă o dată că la acest nivel nu au rivali în țară.

  Titlul la această categorie de vârstă rămâne aşadar la Satu Mare după aurul obţinut în 2018 de CS Satu Mare, echipa de atunci fiind formată din Alexandru Oroian, Tudor Surducan, Marton Szep şi Balazs Szilagyi.

  Băieţii termină ediţia 2019 cu un bilanţ excelent: aur, argint şi bronz la individual, respectiv aur la proba pe echipe de joi.

  Campionatul de juniori continuă vineri şi sâmbătă cu probele dedicate fetelor. Organizatorii au publicat lista cu sportivele înscrise la individual, iar CS Satu Mare o va avea doar pe Zsofia Kato, din totalul de 35 de sportive. Ambele probe vor lua startul la ora 9:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img