More


  Dacian Nastai, în staff-ul tehnic al lui Mihai Teja

  =

  În cadrul primei conferinţe de presă cu sigla FCSB pe piept, Mihai Teja, noul antrenor al roş-albaştrilor, a confirmat componenţa noului staff tehnic al echipei patronate de Gigi Becali.

  Interesant e că din acest an sătmăreanul Dacian Nastai a fost cooptat și în echipa tehnică a primei echipe după ce în toamnă a fost antrenor coordonator la Academia FCSB și FCSB II.

  Nastai va fi analistul video al lui Mihai Teja și în paralel se va ocupa mai departe și de destinele juniorilor și a echipei a doua.


  Noul antrenor de la FCSB l-a păstrat în rolul de antrenor cu portarii pe Marius Popa, fostul portar de la FC Naţional şi Poli Timişoara, care a lucrat în ultima vreme şi cu Nicolae Dică.

  Teja l-a ales ca preparator fizic tot pe Marian Lupu. Acesta a revenit la FCSB după 10 ani şi a făcut parte din stafful lui Dică, înlocuindu-l în această funcţie pe italianul Matteo Spatafora. Lupu a lucrat la Steaua între 2002 şi 2006. Teja a confirmat în conferinţa de presă ceea ce a explicat în exclusivitate la Telekom Sport legat de Ricardo Proietti, fostul său colaborator de la Mediaş: ”Ricardo este la naţionala Israelului. E foarte greu să-l iau. Nu mi se pare normal ca la un club de talia Stelei în fiecare pauză competiţională el să plece la lot. E nevoie de preparator permanent lângă echipă. Are un salariu foarte mare şi nu-l putem lua definitiv, să-l facem să renunţe la naţionala Israelului”.

  Staff-ul lui Mihai Teja va fi completat de analistul video Dacian Nastai şi de antrenorul secund Virgil Andronache. Acesta din urmă a mai lucrat la Sportul Studenţesc şi Viitorul Domneşti, dar în ultima vreme a fost antrenor la CFR Cluj 2.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img