More    DECIZIE. Două PARCĂRI din Satu Mare, transformate în parcări cu PLATĂ. Sunt parcări MARI

    Primăria municipiului Satu Mare, prin Administrația Domeniului Public, are în vedere transformarea a două parcări a căror folosire este, în prezent, gratuită, în pacrăci cu plată. Este vorba despre Parcarea Tei și Parcarea de la Lebăda de pe Careiului.

    ”Pentru extinderea ariei de aplicare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare, Anexa nr. 1 la Regulament se completează cu poziția 51. Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și poziția 52. Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda) și se introduc Anexa nr. 13- Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și Anexa nr. 14- Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda)”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Regulamentului de funcţionare al sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare.

    Acest proiect de hotărâre va fi suspus azi dezbaterii în ședința Consiliului Local Satu Mare și, dacă va fi aprobat, va fi pus în aplicare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE